ES TEAM sau ECHIPA DE SHOW este un grup format din tineri care isi dedica timpul liber implicarii in activitati de voluntariat, atat in zona de vest cat si in alte zone din tara.  Activitatea se desfasoara in zilele de weekend si diverse zile de sarbatoare nationala. Fiecare membru al echipei are acordul unui tutore sau reprezentant legal pentru a se implica in buna desfasurare a activitatilor si evenimentelor, iar organizatorii evenimentelor incheie un contract special de voluntariat pentru toata perioada desfasurarii evenimentelor sau pentru o perioada de timp mai larga (in cazul in care sunt organizate mai multe evenimente pe perioada unui an, de catre acelasi organizator).

Cand ne-am inceput activitatea: 29 Martie 2016

Cu cine colaboram ?
Incepand cu anul 2016 lucram cot la cot alaturi de organizatori de evenimente si activitati din cadrul institutiilor statului, organizatii, firme private si persoane fizice.

Suntem deschisi la orice colaborari noi, atat pentru evenimente locale cat si pentru deplasari in tara.

Care sunt categoriile de evenimente si activitati la care participam ?
Divertisment, Cultura, Sport si Social sunt categoriile noastre de interes in acest moment, insa acceptam si provocari noi.

Cu ce si cum va putem ajuta noi ?

  • Organizarea pas cu pas a activitatilor si a programului din ziua evenimentului
  • Pregatirea staff-ului pentru fiecare activitate in parte (secretariat, hidratare, checkpoint, foto-video)
  • Realizarea listei cu posturile voluntarilor, harta traseului etc.
  • Pregatirea voluntarilor pentru activitatile aferente bunei desfasurari a evenimentului
  • Sonorizare (sunet, schela lumini, scena) si pregatirea programului muzical
  • Control Acces eveniment – Control Backstage Acces
  • Asistenta artisti pe toata perioada evenimentului (concert, festival)

Care sunt cerintele noastre ?

  • Pentru fiecare eveniment, cerintele sunt diferite in functie de activitati si locatia de desfasurare, fapt pentru care va rugam sa ne contactati. Va rugam sa cititi Legea 78/2014  inainte de a ne contacta.

Ne obligam sa respectam toate regulile impuse de organizatori cu privire la buna desfasurare a evenimentelor, insa ne rezervam dreptul de a renunta la colaborarea cu acestia in cazul in care nu sunt respectate cerintele noastre.

Ne rezervam dreptul de a accepta sau refuza orice colaborare cu organizatori, institutii sau organizatii, iar acest refuz va fi transmis printr-un e-mail sau telefonic direct organizatorului. Daca pe parcursul pregatirilor, organizatorul rezolva situatiile mentionate de noi in refuzul colaborarii, grupul nostru se va implica in buna desfasurare a evenimentului.

ATENTIE!

Fiecare organizator are obligatia de a elibera o diploma sau un certificat de voluntariat, fiecarui voluntar, la finalul desfasurarii evenimentului,  sau in maxim 5 zile lucratoare de la data finalizarii evenimentului. Nerespectarea acestei conditii, atrage ulterior refuzul nostru de a mai colabora la alte evenimente. Daca din diferite motive nu s-a finalizat realizarea diplomelor/certificatelor, termenul se va mari la 10 zile lucratoare, insa nu va depasi acest termen.

Daca doresti sa aflii cum ne distram, viziteaza albumul nostru cu fotografii: Click aici

DATE DE CONTACT
Contact general (parteneriate, presa, solicitare voluntari, sesizari etc.):

esteam.arad@gmail.com

Doresti sa ne oferi sprijin in activitate?  Contacteaza-ne pentru a afla cum poti face o donatie catre echipa noastra.

Need energy ? Need adrenalin ? Enjoy ES events !